Trafo Chips

Over ons

Onze boodschap

Trafo is 100% biologisch vanuit passie en een ideaal. Het ideaal vanuit het besef dat de huidige intensieve landbouw niet langer houdbaar is en dat wanneer we de wereld voor onszelf en onze kinderen leefbaar willen houden, een duurzame en biologische landbouw de enige weg is.

Deze boodschap verkondigen we reeds meer dan 30 jaar en samen met andere bevlogen vakidioten (boeren, producenten, winkeliers) hebben we dan ook aan de basis gestaan van wat nu met een mooi woord het natuurvoedingskanaal heet. Met trots en vol ambitie bouwen voort op dit stukje geschiedenis in de volle overtuiging dat we op deze wijze onze bijdrage leveren aan een betere wereld.

Het merk

Trafo is het merk voor puur biologische chips van de beste kwaliteit. Al meer dan 30 jaar is Trafo een vertrouwde naam in dit segment. Deze jarenlange historie zie je terug in de zorg waarmee wij onze biologische aardappelen selecteren, de passie en kunde waarmee we deze aardappelen verwerken en bovenal in de kwaliteit en smaak van ons eindproduct: smakelijke en verantwoorde biologische chips van Hollandse bodem!

De fabriek

In onze state-of-the art chipsfabriek produceren we een uitgebreide range producten. Met onze moderne productielijnen en ons deskundige personeel zijn we in staat om op een lage temperatuur te bakken, wat de kwaliteit van de chips en de olie waarin wordt gebakken ten goede komt, en met onze defatter kunnen we het vetgehalte van de chips zo laag mogelijk houden.

nl_NL
en_GB nl_NL