Oprecht de lekkerste chips!

  Onze chips wordt ambachtelijk bereid. Daarbij werken we samen met boeren die op biologische wijze werken. Zo kunnen we voor onze chips gebruik maken van hoge kwaliteit aardappelen, mais, groente en peulvruchten. Daarnaast maken we gebruik van lekkere authentieke smaken, zoals; rode biet tot sweet chili, BBQ, rozemarijn en Arabian spices. 


Ontdek alle smaken   









Zin in een  mix chips met wortel, rode biet, pastinaak en zoete aardappel?

Ontdek meer   

Ons assortiment

Wij maken puur biologische chips van de beste kwaliteit. En dat doen we inmiddels meer dan 30 jaar. En dat zie je terug in de zorg waarmee we onze biologische aardappelen selecteren, de passie en kunde waarmee we de aardappelen verwerken en bovenal de smaak van ons eindproduct: smakelijke en verantwoorde chips van Hollandse bodem!

Classic

De authentieke smaak van Trafo. Gemaakt van de beste kwaliteit biologische aardappelen en gebakken in zonnebloemolie.

Ontdek de classics

Handcooked

Ambachtelijk gemaakt en iets dikker gesneden. Gemaakt van de beste kwaliteit aardappelen. Stevige structuur en krokante bite!

Ga naar de smaken

Crinkled

Krokant gebakken ribbelchips. Gemaakt van de beste kwaliteit aardappelen. Gebakken in zonnebloemolie.

Ga naar onze ribbelchips

Groente

Gemaakt van biologische groente. 25% minder vet dan reguliere chips. Een perfect tussendoortje dus!

Ga naar de smaken

Peulvruchten

Gemaakt van peulvruchten, kikkererwten en linzen. Bevat geen suikers en is 25% minder vet dan reguliere chips. Verpakt in een composteerbare verpakking!

Ontdek de peulvruchtenchips

Mais flips

In de oven gebakken. Met pindasmaak of de glutenvrije variant kaas. Gemaakt van mais, lekker luchtig en met knapperige bite!

Ga naar de smaken

Popcorn

Onze biologische popcorn wordt gemaakt van mais. Als tussendoortje of lekkere snack tijdens een Netflix avond!

Ga naar de smaken

Tortilla

Onze knapperige tortilla gemaakt van mais. Super lekker met onze bijpassende dipsauzen en Mexicaanse gerechten, zoals nacho's!

Ga naar de smaken

Sticks

Deze snack (met grove stukjes zout) is zeer geliefd als hartige snack. Erg lekkere aanvulling op je borrelplank!

Ga naar de sticks 

Kids

Lekkere en verantwoorde tussendoortjes voor kinderen. Probeer eens de vrolijke rozijntjes met vrolijke afbeeldingen van dieren.

Ga naar de kindersnacks

Specials

Gemaakt van de beste kwaliteit biologische aardappelen,  gebakken in kokosolie of olijfolie. Lekker knapperig en een heerlijke smaakbeleving!

Ontdek onze specials



Shop direct en proef jouw nieuwe favoriet!

Nieuwe special:

chips met truffelsmaak!

Deze exclusieve chips van Trafo heeft een heerlijke subtiele smaak van truffel. Een echt traktatie voor je zintuigen!

Gemaakt van de beste kwaliteit aardappelen.

Meer weten?


Direct van het land, vers en lekker!

 
Vers en krokant, met een karakteristieke bite. Biologische chips waar je blij van wordt!

We selecteren de beste kwaliteit aardappelen, mais of peulvruchten als basis voor onze chips en we werken (al sinds 1983) samen met lokale boeren! Van zoete aardappelchips, steengemalen tortilla chips, chips gebakken in kokosolie tot onze classics.  We hebben chips in alle smaken en varianten, voor elk moment!

Meer weten?

Ken je onze flips al?

Onze flips zijn er in drie heerlijke smaakvarianten. Van “Pea Flips” op basis van erwten tot onze geliefde “Chickpea Flips” gemaakt van biologische kikkererwten, besprenkeld met heerlijke milde curry kruiden. De lentil flips rozemarijn is een rijke aanvulling op het assortiment en wordt gewaardeerd vanwege de luchtige structuur en de smaakvolle kruidige smaak.

De krachtige, frisse (licht zoete) smaak van rozemarijn wordt perfect wordt opgevangen door  de linzen; een zeer smaakvolle combinatie! De flips zijn heerlijk knapperig minder vet dan gewone aardappelchips. Gemaakt van 77% rode splitlinzenmeel en gebakken in HO (High Oliec) zonnebloemolie.

Maak kennis met onze flips