TRAFO CHIPS

100% BIO

Onze chips wordt gemaakt van biologische aardappelen, groente, mais of peulvruchten. Gebakken in biologische zonnebloemolie, kokosolie of olijfolie.

Bekijk het assortiment

Onze passie voor chips

Het selecteren van de beste kwaliteit aardappelen en samenwerken met lokale boeren. Daar zijn we goed in. En dat doen we - met veel plezier - inmiddels al meer dan 30 jaar. Met als resultaat; smakelijke en verantwoorde chips van Hollandse bodem!

Wij maken Trafo chips vanuit ons familiebedrijf in Wolvega waar we op lage temperatuur kunnen bakken. Bevorderlijk voor de kwaliteit van onze chips en de olie waar we het in bakken. Wil je meer weten over onze geschiedenis, filosofie en/of werkwijze?

Ontdek meer 

Achter elk chippie een eerlijk verhaal

100% BIO

Wij maken alleen
biologische producten.
Skal gecertificeerd.

Vegetarisch & veganistisch

Daarnaast is onze chips
- indien mogelijk - glutenvrij,
lactosevrij en suikervrij.

Laag vetgehalte

Wij  kunnen vet van onze
hummus,- en linzen chips met
15 -20% verminderen.

Eigentijds design

De chips en snacks zijn verpakt in opvallende verpakkingen. De verschillende soorten hebben onderscheidend vermogen, maar samen zijn de zakken heel herkenbaar.

Bijzondere smaken

Van rode biet, rozemarijn
tot sweet chilli. Met als
basis aardappelen, mais,
groente tot peulvruchten.

Ambachtelijk geproduceerd

Wij maken onze chips volgens
traditioneel recept en bakproces.
Gebakken in zonnebloemolie,
kokosolie, olijfolie of in

de vacuümoven.

Vers en krokant.

Chips waar je blij van wordt!

 

Vers en krokant, met een karakteristieke bite. Biologisch en waar mogelijk no plastic verpakt. Chips waar je blij van wordt! We selecteren de beste kwaliteit aardappelen, mais of peulvruchten als basis voor onze chips. Daarnaast werken we - al sinds 1983 - samen met lokale boeren.

Van zoete aardappelchips, steengemalen tortilla chips, chips gebakken in kokosolie tot onze classics. We hebben chips in alle smaken en varianten. Voor elk moment!


Ontdek meer 

Lekker dichtbij,
uit de Flevopolder

Wij halen onze producten van dichtbij en halen de aardappelen en ingrediënten voor onze groentechips graag uit de Flevopolder. Een uniek teeltgebied, waar vanaf de ontginning (oorsprong) geen chemische middelen zijn gebruikt.

Geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen, maar rekening houden met natuurlijke processen, waardoor onze biologische gewassen evenwichtig groeien. Daarom zijn onze producten zo smaakvol en gezond.


Direct van het land

Voor het maken van onze chips werken we met verse ingrediënten. We werken hierbij direct samen met boeren uit de omgeving. We delen dezelfde passie voor het mooie natuurproduct, dat betekent: 

  • Geen bestrijdingsmiddelen

  • Meer voedingsstoffen

  • Niet genetisch gemanipuleerd

  • Biologisch is lekkerder

  • Onze boeren worden niet aan gif blootgesteld

  • Kosten waterwinning dalen

  • Beter voor mens, dier en natuur

  • Biologische landbouw is gericht op hoge kwaliteit en gezonde producten!